Op- en Aan te zoeken

Show all

Op- en Aan te zoeken

In dit logje schreef ik dat “het” een beetje de verkante keerd op dreigde te gaan met het WhatsAppen (en andere dingen die ik hier niet kan vermelden, omdat ze niet terzake doende zijn en/of ik ze simpelweg niet kwijt wil). De andere kant op Lesbos heeft een bepaalde emoticon en dan weet ik dat het nodig is om mijn mond te houden, omdat moeder de vrouw in het pand is. Dat doe ik dan ook altijd lief, echter toen ik 3 dagen geleden dezelfde emoticon des ‘s morgens in alle vroegte kreeg, kikte mijn humor weer in en stuurde de volgende dag een “ongeveer” zelfde emoticon met/zonder mond.

Omdat ik de andere kant niet kan zien (en soms ook helemaal niet begrijp) bleef het plots ruim 3 dagen vreselijk stil op WhatsApp gebied, dus in eerste instantie dacht ik dat de andere kant me weer geblokked had (zie ook dit logje) wegens meergemelde lange tenen. Dát was echter niet waar, want toen ik vanmorgen -na lang nadenken of ik het nu wel of niet moest doen-, het tóch maar gedaan heb om een vrij nietszeggend WhatsAppje te sturen wat niemand kwaad zou kunnen doen -ik kan immers niet zien of het wel of niet uitkomt áls ik het WhatsAppje stuur-, kreeg ik al snel een antwoord terug.

Er was niets aan de hand, de andere kant was met “iets” bezig, datzelfde “iets” waarvan ik weet, maar niets over mag zeggen, datzelfde “iets” wat maakt dat de eventueel aankomende vakanties op Lesbos wellicht nóg spannender kunnen worden. Maar toen kreeg ik vervolgens een vreemd bericht toegezonden, (waarover ik -vanwege het cryptische van mijn leermomenten-) natuurlijk weer niets kwijt kan, behoudens dan dat er iets ingewikkeld is. Mijn hersens draaiden vanzelfsprekend van dat berichtje overuren, (“wat zou er toch ingewikkeld zijn?”) en toen ik iemand anders daar kond van deed sloeg de fantasie toe, de andere kant  komt om mij binnenkort op- en aan te zoeken, maar eerst moeten er op de mat wat dingen worden voorbereid, (als ik nu het woord: mat, handdoeken en emmers schrijf) weet ik zeker dat er 1 iemand hardop moet lachen, maar dat de andere allang niet meer trouwe lezers afhaken en nooit meer terugkomen op mijn Leermomenten, of wel omdat men mijn Cryptische berichten niet zou willen missen, dat kan natuurlijk ook.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *