Berenholletje opknappen

Show all

Berenholletje opknappen

Nu ik weer single ben heb ik alle tijd om mijn eigen berenholletje te gaan verbouwen tot een paleisje.
De vorige bewoners van het berenholletje hebben destijds de douche echt in mekaar getimmerd en daar krijg ik nu last van. Gelukkig heeft de bank mij een hoop geld gegeven dus kan ik mijn holletje op gaan knappen. Geen lekkende badkamers meer. Ik weet al ongeveer wat ik graag wil, nu maar hopen dat het bouwtechnisch ook kan, want ik heb dan weliswaar veel verstand van computers, maar bouwtechnisch schort er nog wel het een en ander aan mijn kennis.
Ik hou jullie van mijn verbouwperikelen op de hoogte, wees daar maar niet bang van
Ik ben blij dat ik niet verhuisd tijdens mijn relatie, ik moet er niet aan denken dat ik weer een holletje terug had moeten kopen in het Grote Berenbos, dat had een hoop ellende meer gegeven.
Nu ik weer een beetje rust heb teruggevonden merk ik dat ik blij ben dat ik weer single ben, ik kan mijn eigen beslissingen weer nemen en ik ben niet meer zo opgefokt, mij zegt dat in ieder geval meer dan genoeg. Mijn relatie deugde al een flinke tijd niet meer, dat het zo lullig geëindigd is doet niet ter zake, ik ben weer blij dat ik tot de singles behoor . Ik kan nu gewoon mijn eigen dingen weer doen en daar ben ik al een hele tijd niet aan toe gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *