Bijzonder

Show all

Bijzonder

In dit logje schreef ik dat ik gratizzz lid geworden van dat speciale plekje, waarin je letterlijk en figuurlijk kunt vissen tot je 1 ons weegt. Kennelijk zijn er veel meer mannen aangemeld op dat speciale plekje, dus elke keer als ik even online ben, stromen de berichtjes binnen.

Nu heb ik natuurlijk wel een bijzondere naam gekozen dus de mannen komen als vliegen op stroop op me af en door de andere kant ben ik nog steeds in zo’n mood dat ik sterk de neiging heb om niemand van die heren serieus te nemen.

Eentje vind mij al lief? Maar houd strak en stijf vol dat hij geen relatie wil, maar gezien het aantal appjes dat ik vandaag al mocht ontvangen, gaat het hengelen al weer beginnen. Gelukkig heb ik hem het nummer van mijn slettenbakken telefoon gegeven, de zogenaamde SL telefoon (wat op 2 manieren uit te leggen is, maar wat ik dus bedoel als SLlettenbakken telefoon).

Ik word daar altijd een beetje moe van, mannen lijken hun grenzen op appgebied niet te kennen, zeker niet als ik ‘s morgens vroeg een berichtje te lezen krijg wat ik helemaal niet wil lezen. En vervolgens minstens 5 onbegrijpelijke apps waar ik simpelweg niet op geantwoord heb, omdat ik daar niets mee kan. Ik “vrees” dat dit contact niet erg lang zal duren.

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *