Dates (deel 2)

Show all

Dates (deel 2)

In dit logje schreef ik dat ik een aantal dates heb gehad de afgelopen tijd, via dat speciale plekje. Inmiddels zijn we alweer een paar dagen verder en zijn er weer wat dingen gebeurd in mijn leven waar ik het beter maar niet over kan hebben, maar waarvan mijn handen jeuken om hier kond van te doen.

Weest niet bang, ik leer soms ook wel eens van mijn fouten, ik ga er wel wat over schrijven, maar dat is dan een privé werkmoment, wat alleen ik kan lezen.

De date die vlak bij mij werkt (zie ook dit logje) was een tijdje stil, omdat ik bepaalde dingen had geschreven die bij hem in het verkeerde keelgat schoten, wel dat kan, men ziet elkaar niet, dus toen ik contact kreeg met de Piloot (zie ook dit logje) heb ik daar enige dagen nogal heftig mee geappt, totdat ik enige ellende voorzag.

Die ellende is inmiddels uit de wereld, en we appen ons ‘s avonds ongans, en ik zeg dit niet vaak, maar ik denk dat we irl een enorme klik zullen gaan hebben. Inmiddels hebben we al 2 dagen achter elkaar ruim 2 uur gebeld ‘s avonds, we springen van de hak op de tak er valt geen moment stilte en we liggen de hele tijd in een deuk met elkaar.

Maandag a.s. hebben we een date en gaan we een wijntje (of misschien wel 2) drinken, en toen ik daarvan kond deed aan de date die vlakbij werkt, wilde hij mij eerst toch nog wel zien en met mij wandelen (onder andere), maar toen hij vervolgens begon te hengelen dat hij ook nog wel andere dingen met mij wilde doen, heb ik hem geschreven dat ik het niet met Ron en alleman doe, en dat was geloof ik tegen een zeer been. Ik kreeg een pinnig mailtje waarin mij succes werd gewenst. Ik denk niet dat ik ooit de mannen zal begrijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *