Dates

Show all

Dates

Het is weer een tijdje geleden dat ik op mijn Leermomenten wat te beschrijven heb, dat komt omdat ik mijzelf heb toegestaan om de afgelopen weken een aantal dates te hebben vanuit die leuke Kikkervijver.

De date van donderdag (zie ook dit logje) heb ik een beetje om de tuin geleid door aan hem mee te delen dat ik een spontane date had gehad met een andere man, die wat vaker zou kunnen. Die date is er wel geweest, maar hoewel de conversatie over de app ernstig leuk was te noemen, was dat wel anders toen we elkaar gingen bellen vlak voor de daadwerkelijke date.

Ik wist niet dat een telefoongesprek zo ongemakkelijk kan zijn en dat er zoveel stiltes konden vallen. Het telefoongesprek had me al moeten voorbereiden op de daadwerkelijke date, die we wel gehad hebben, maar waarvan wel duidelijk was dat er irl geen goede klik was. Ook daarbij hadden we elkaar eigenlijk niets te vertellen, zodat ik al na 1,5 uur in de trein zat op weg naar huis (een record).

Nu is dat niet erg, dat kan gebeuren, maar toen ik daarna op vrijdag weer een date had via dat speciale plekje (waarbij het leek alsof het een hele leuke man was), zonk de moed mij in de schoenen. Ik ben niet moeilijk, maar deze man leek werkelijk waar in geen enkel opzicht op de foto die hij op dat speciale plekje had neergezet.

Hij was heel enthousiast en wilde mijn handen al gaan vastgrijpen, maar gelukkig heb ik sinds een aantal dagen een uiterst opvallende blauwe brace om mijn pols, zodat dat niet mogelijk was.

En dan is daar sinds vorige week de zogenoemde “Piloot”, na enig leuk contact is dit min of meer ” ingestort” doordat ik meer over hem te weten ben gekomen, en dat ik geen zin heb in problemen en toestanden en moeilijkheden. Het moet wel allemaal “spannend en leuk” blijven, het moet geen poel van ellende zijn en dat scenario voorzie ik helaas wel.

Met het laatste contact heb ik echter een record verbroken, binnen een half uur ben ik geblokt op WhatsApp. Wat daar de reden van is weet ik niet, maar ik denk dat ik naar zijn zin niet te snel antwoordde op een vraag van zijn kant of ik ook een foto had van mezelf.

Het kan echter ook zo zijn dat ik (doordat ik zijn telefoonnummer toevoegde aan mijn contacten) achter zijn achternaam kwam, en na wat gegoogeld te hebben ook zijn bedrijfje wist te achterhalen en dat hij daarvan geschrokken is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *