De andere kant (misschien wel slot)/Monteur

Show all

De andere kant (misschien wel slot)/Monteur

In dit logje schreef ik dat de andere kant mij geblokt had op WhatsApp, om mij vervolgens weer te ontblokken, dat kan ik zien, want zijn profielfoto kwam plots weer te voorschijn in de WhatsApp app, maar alras ben ik weer geblokt geworden, omdat ik de laatste dag dat de andere kant in Nederland was (vorige week maandag), weer helemaal vanzelf in die mood kwam die ik de laatste tijd wel vaker heb, zeker ook omdat de andere kant mij inenen 20 appjes stuurde, om die vervolgens weer net zo hard te gaan verwijderen, waarbij ik hem nuchter vroeg of het wel goed met hem ging. dat viel kennelijk niet in goede aarde, maar mijn laatste -al zeg ik het zelf keurige app- “vind ik ook wel, maar het is nu eenmaal niet anders” (met een sjaalemoticon erachter), was kennelijk tegen het zere lichaamsdeel wat het niet meer deed, vanaf dat moment ben ik geblokt geworden.

Nu ben ik gelukkig in het bezit van een zogenaamde slettenbakken telefoon vanwege het speciale plekje, dus ik kon goed zien dat de andere kant mij geblokt had, want op die WhatsApp verscheen nog wel zijn foto en stond duidelijk te lezen wanneer hij voor het laatst online was. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat ik weer ontblokt wordt, maar ik kan er ook nog over denken om hem een appje te sturen via mijn slettenbakken telefoon, maar daar moet ik nog even over nadenken.

In dit logje schreef ik over die aardige monteur op mijn werk, die afgelopen donderdag opnieuw ten kantore verscheen, omdat het momenteel zo koud op kantoor is. Ik heb het bijna nooit koud, maar nu is dat wel het geval, dus die aardige monteur kwam ook nog even op mijn kantoor meten met een apparaat hoe “warm/koud” het was. Het geval wil dat op ons kantoor een hele leuke receptioniste rond loopt met dezelfde humor als ik en hoewel niet iedereen dat kan waarderen, lachen we wel wat af samen en ik had haar toevertrouwd dat ik de monteur wel een lekker ding vond. Nu had zij de hilarische opmerking dat hij mij dan wel kon “verwarmen” maar toen hij ten mijn kantore verscheen om mijn temperatuur op te nemen, kreeg ik net een appje van iemand anders, dat gooide ietwat roet in het eten, maar niet getreurd, de leuke receptioniste gaat voor mij achter de naam en het nummer aan van de aardige monteur, wie weet dat er nog een onbegrijpelijk Leermoment over een monteur volgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *