Getronics en “andere dingen”

Show all

Getronics en “andere dingen”

Sinds vorige week heeft Aakaadee besloten dat we met zijn allen over moeten op Windows 7 en Office 2010. In dit logje stond al te lezen dat ik afgelopen woensdag een super user training heb gevolgd, diezelfde training die nu de andere collega’s verplicht moeten volgen en waar ik al bang voor was, is natuurlijk gebeurd, collega L die gisteren de cursus heeft gevolgd weet zich geen raad met alle nieuwe tabjes en indeling en roept dus regelmatig mijn hulp in. Nu vind ik dat niet zo erg, maar het moet wel zo zijn dat de programma’s die we voorheen hadden ook goed werken en dát is dus helaas niet het geval, met als gevolg dat ik de helpdesk bel, de voicemail krijg (dat is standaard in ons bedrijf), vervolgens buiten de helpdesk de ubergeek maar ga bellen, nádat ik een van de medewerkers van de helpdesk niet zo aardig te woord heb gestaan.

Ik heb veel geduld voor pc’s maar waar ik geen geduld voor heb is dat mensen halfslachtig werk afleveren en de pc neergooien, zonder te testen of ook daadwerkelijk alles werkt, waarna ik dus weer het 1 en ander moet gaan oplossen omdat ik daar nu eenmaal veel van weet.

Verder heb ik vandaag de “helpdesk” van Getronics gebeld, diezelfde “helpdesk” die mijn mailtje van afgelopen dinsdag door heeft gepassed naar de “echte” helpdesk, zodat ik vandaag de “helpdesk” heb gebeld met de vraag wanneer er antwoord kwam op mijn mail. Dat kon de domme meneer van de helpdesk mij niet vertellen,waarop ik naar een ander nummer van de helpdesk vroeg, hetgeen de domme meneer van de helpdesk mij ook niet kon of wilde vertellen.

Dát is wel een makkelijk baantje, helpdesk medewerker, maar niet kunnen helpen, ik denk dat ik maar ga solliciteren voor die functie ❗

Vandaag laten we maar snel vergeten, ik heb zelden zo’n chaotische dag meegemaakt, met kandidaten die zich overal tegen aan bemoeien, collega’s die van alles en nog wat vragen, het is maar goed dat ik mijn leermomenten heb en de frustraties van me af kan schrijven, ben ik morgen mijn eigen vertrouwde vrolijke ik weer (of wellicht al vanavond, je kunt het zomaar niet weten) :mrgreen:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *