Gisteren

Show all

Gisteren

Gisteren is met mijn collega M iets gebeurd wat mij en mijn familie ook boven het hoofd hing (zie ook dit logje), hetwelk natuurlijk in cryptische bewoordingen is beschreven, die niemand begrijpt, maar weer dusdanig van aard is dat het vast een vreselijke impact op mijn en Zussies leven zou hebben gehad als het ook daadwerkelijk gebeurd was.

Uiteindelijk is het bij ons anders gelopen, maar het zou zo maar gekund hebben dat het bij ons hetzelfde was gelopen als collega M (enigst kind) nu moet meemaken. Wat ik hoorde van collega E is dat collega M van plan was om morgen weer te werk te gaan, wel als ze dat doe, breng ik haar persoonlijk weer naar huis, dat kan te gek ook !!

Ware het dan weer niet dat ik morgen vrij ben, eerst nog een paar uurtjes thuis moet werken en dan “andere dingen” moet beleven, waar ik wegens het meelezen van wereldberoemde nichtjes dan weer geen kond van kan doen. Wat ik wel weet is dat ik -als ik des dinsdags weer op kantoor ben- en collega M er is, ik mij even bij haar ga vervoegen, ter steun in deze moeilijke periode, dan gaan we maar even samen wenen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *