Het kan raar lopen

Show all

Het kan raar lopen

Het kan raar lopen soms in het leven, afgelopen zondag schreef ik nog dat ik weer werk heb, en nu zit ik weer zonder werk.

Ik heb maandag zelf contact opgenomen met het UWV, omdat het kantoor zulke dubieuze dingen doet waar ik niets mee te maken wil hebben, waarbij ik aangaf aan het UWV dat ik nog enigszins geheimhouding heb, en niet over alles wat er daar gebeurde wilde en kon uitwijden, en ik graag wilde weten of ik zonder consequenties zelf in de “proeftijd” ontslag kon nemen, dat kon, zodat ik zelf nog dacht, ik ga het deze week nog even aankijken, zien wat er gebeurd, of de chaos nog steeds zo is nu de 1e van de maand achter de rug is.

Echter, gisterenmiddag ontving ik van het kantoor een mailtje dat het dienstverband met onmiddellijke ingang werd ingetrokken, omdat er niet voldoende vertrouwen is dat ik in het team pas. Ik dank je de Koekkoek, ik ben door schade en schande bij aakaadee wijzer geworden, ik loop niet als een kakelende kip zonder kop dansjes te doen met makelaars uit het Amsterdamse, ik loop niet de hele dag te klagen en lik vervolgens mij een weg naar binnen bij de baas.

Daarmee is het probleem vanzelf weer opgelost, ik solliciteer weer vrolijk verder nu het weer wat aantrekt en de leermomenten worden vast wel weer vervolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *