Humor

Show all

Humor

Niet iedereen kan mijn humor waarderen, de piloot (zie ook dit logje) kan dat wel, maar andere veelbelovende contacten via dat speciale plekje, hebben niet dezelfde humor als de piloot en/of ik. Nu ben ik al een tijdje in een speciale mood die maakt dat ik overal de humor van inzie en nogal adrem op enige berichtjes reageer. (Iets wat niet iedereen kan waarderen, maar dit terzijde en niet terzake doende).

Al een paar dagen ben ik in contact met iemand via dat speciale plekje waarvan ik sterk het vermoeden heb dat ik die ook daadwerkelijk eens heb ontmoet, ook die meneer maakt iets los in mij wat ik niet kan uitleggen, maar waarvan ik wel wil gaan ontdekken of wij ook “samen kunnen” én die mijn humor begrijpt (hoop ik, want ik heb hem nog niet irl gezien en/of gehoord).

Ik ben normaal gesproken altijd erg nuchter, maar deze meneer maakt iets in mij los, iets waarvan ik wel zou willen uitvinden of wij ook irl goed “samen gaan kunnen” en wellicht ooit nog eens een reisje naar Vietnam kunnen gaan maken, een land waar ik al heel lang naar toe wil, maar wat er maar nooit van komt, omdat ik ook “verliefd” ben op Lesbos. De tijd zal het leren, vooralsnog is het weer erg spannend allemaal en merk ik aan mezelf (en anderen) dat het me goed doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *