Iets wat nog nooit is gebeurd

Show all

Iets wat nog nooit is gebeurd

Het is al weer ruim 1 maand geleden dat ik iets heb geschreven op mijn Leermomenten, dat kwam doordat ik zo druk was met vinger oefeningen en kleien, maar ook omdat er weinig te vertellen was over mijn geranium leven, omdat ik momenteel niet veel mee maak in mijn geraniumleven.

In dit logje schreef ik dat iemand precies paste in het plaatje wat ik voor ogen heb op dat speciale plekje, we hebben ons een tijdje suf geappt en gebeld, totdat daar een vakantie roet in het eten begon te gooien. Aan 1 kant snap ik dat hij heeft nog tenminste het respect om in het bijzijn van zijn moeder de vrouw minder te appen, iets wat ik dan weer respecteer, maar nádat hij weer terug was van zijn vakantie was het door een mij onbekende reden opeens ijzig stil.

Dat is nu iets minder dan 1 maand geleden en ik snap dat je het na vakantie druk hebt, maar wat ik niet snap is dat het opeens zo ijzig stil is. Normáál gesproken denk ik dan, “jammer op naar de volgende”, maar bij dit contact wil ik gewoon weten waaróm dit opeens is. Ik kan dat niet goed uitleggen waaróm ik dat nu bij dit contact wel heb, maar het frustreert me op de 1 of andere manier?

Dat is dan ook de reden dat ik iets gedaan heb, wat ik nog nooit heb gedaan en wat vroegâh ook niet bij mij opgekomen zou zijn. Ik heb “gehengeld” naar aandacht en gevraagd of ik hem voor zijn vertrek naar het buitenland (waar hij schijnbaar plots vanuit zijn werk naar toe moet voor 2 jaar) gevraagd of ik hem nog kon spreken voor zijn vertrek. Wellicht is er sprake van een misverstand, maar mijn voelhorens zeggen iets anders.

Afijn, we gaan het horen en beleven, ik kreeg een appje terug dat we aankomende week gaan bellen (dus wordt wellicht vervolgd)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *