Kikkervijver

Show all

Kikkervijver

In dit logje schreef ik dat er door omstandigheden die er niet toe doen enige radiostilte betracht moest worden met iemand waarmee ik plots op Lesbos in WhatsApp contact was gekomen, (nooit gedacht en toch gekomen laten we het daar maar op houden), en dat ik mij een beetje mee liet slepen in het WhatsApp gebeuren, maar nadat ik de jongeman die op Marnix van BZV lijkt een aantal (nu ja, eigenlijk best wel veel appjes) had gestuurd was het met de afleiding best wel ok.

Helaas (of is het nu gelukkig?) was na minder dan 1 week de radiostilte al niet meer van toepassing, ik kreeg plots weer een WhatsApp bericht met een “update” (waarover ik mij niet kan uitlaten, maar dit geheel terzijde en niet terzake doende). Vervolgens kreeg ik enige andere “updates” van het leven aldaar (en die stemden mij verdrietig), maar daar was dan ook weer de afleiding (waarover ik in dit logje schreef).

Diezelfde afleiding die maakte dat ik mijzelf een Kwien in een Kikkervijver voelde, 30 of meer Kikkers en 1 Kwien matcht niet, dat is veuls te gemakkelijk is saai en niet spannend. Wel weer jammer voor een meneer die mij vanuit de Kikkervijver “verwende” met heel veel hengelberichtjes waar ik niet op zat te wachten, en die mij alras verveelden.

De BZV  meneer (laten we hem zo maar blijven noemen, immers al mijn “vriendjes” hebben bijnamen gekregen) bleef ook vrolijk door appen, dat gaf genoeg afleiding om het warretje een beetje te “ontwarrren”” zeg maar, maar vandaag kreeg ik dan weer aan het eind van de dag enige appjes met wat WhtasAppgifjes die mij terug lieten werpen naar enige gebeurtenissen de afgelopen vakantie. Ik kan daar niets aan doen, het is zoals het is, maar grappig is het wel, het was maar goed dat ik alleen op kantoor zat ten tijde van het ontvangen van de WhatsAppgifjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *