Lang geleden

Show all

Lang geleden

Tot mijn schrik is het al bijna 4 maanden geleden dat ik mijn laatste leermoment heb geschreven. (zie ook dit logje). Ik schreef daar dat ik klaar was met de andere kant op Lesbos, en toen ik in september op Lesbos was, was ik er ook helemaal klaar mee, maar door wat whatsapp berichtjes streek ik mijn hand weer over mijn hart en konden er door afwezigheid van moeder de vrouw plots wat meer spannende dingen plaatsvinden die ik niet had voorzien, maar die wel spannend genoeg waren om “er” niet geheel klaar mee te zijn.

Het grappige is dat ik er nu wel anders insta als dat ik dat voor de vakantie deed, als ik nu iets niet meer begrijp merk ik dat ik mij er makkelijker overheen kan zetten, neem de andere kant totaal niet meer serieus, maar is het leuk om de spanning te ervaren als ik op Lesbos ben of als de andere kant weer in Nederland kan zijn (in maart schijnt dat te moeten gaan gebeuren).

Ik moet het nog zien, maar gelukkig dat ik dan in mei een vakantie van 18 dagen heb geboekt naar Lesbos. Of er dan nog wat dingen kunnen plaatsvinden, ik heb geen idee, maar als dat wel kan is het leuk en mooi meegenomen. En zo niet, dan niet, ook geen man (of eigenlijk vrouw) overboord.

Ik ben blij dat ik er nu wel zo nuchter tegenover sta, want ik merkte toch dat ik me er iets te druk over ging maken dan de bedoeling eigenlijk was. Ik ben immers vrij en blij om te gaan en staan waar ik wil en te doen wat ik wil. Dat de andere kant daar iets anders over denkt is niet mijn probleem zeg maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *