Nieuwe poging

Show all

Nieuwe poging

In dit logje¬†probeerde ik te schrijven over een speciaal plekje (zie ook dit logje), maar het ging een andere kant op. Ik kan daar momenteel niets aan doen, door omstandigheden die er niet toe doen (omdat enkele insiders dit maar weten van mij) ben ik helemaal vanzelf in een mood beland die mij af en toe nopen om op mijn handen te gaan zitten, omdat ik vrees dat de andere kant een “aandoening” heeft in zijn hoofd. Het ene appje is alles leuk en aardig, het andere appje (na nog geen 5 minuten) is opeens heel anders van toon.

Nu kan ik de andere kant niet zien als hij mij appt, maar regelmatig krijg ik dingen te lezen die mijn ene wenkbrauw in de hoogte laat schieten, deels omdat ik het appje niet begrijp, deels omdat ik de humor er niet van in zie, en deels omdat ik gewoon vind dat de andere kant mij “de wet” niet hoeft voor te schrijven wat ik wel en/of niet mag doen. Wellicht bedoeld hij het humorvol, maar het kan net zo goed zijn dat hij die appjes meent (en ik heb dat niet gauw zeg maar), maar dan word ik tegendraads en geeft antwoorden die hem niet bevallen, zodat hij weer op zijn lange en/of korte tenen getrapt is.

Dan is het weer een tijdje stil op het app front tot ik dan een of andere onbegrijpelijke emoticon toegezonden krijg, waar ik mij geen raad mee weet. Daarom heb ik vandaag maar besloten om hem even in zijn sopje gaar te laten koken. Komt goed uit, want inmiddels is er een ander WhatsApp gesprek ontstaan met iemand anders, die wellicht potentie heeft. In wat ga ik natuurlijk niet op mijn Leermomenten vermelden, het kan te gek ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *