Nog nooit gebeurd

Show all

Nog nooit gebeurd

Zojuist is er iets gebeurd wat er nog nooit is gebeurd, en dat moet ik even kwijt. Ik kreeg van een zeker iemand een smsje met een inhoud waarvan ik natuurlijk -wegens het meelezen van mijn wereldberoemde nichtjes- geen kond kan doen, maar die mij dusdanig in een vrolijke bui doen belanden dat ik in eerste instantie moest huilen van het lachen en die mij vervolgens alleen maar breed doen grijnzen. De daaropvolgende smsjes waren nog grappiger om te lezen, edoch ook van die inhoud kan ik geen kond doen.

Laten we het erop houden (kort gezegd), dat ik morgen kennelijk enige cryptische momenten zal gaan beleven, diezelfde cryptische momenten die me momenteel even welkom zijn, want -zoals 1 van mijn wereldberoemde nichtjes mij afgelopen woensdag toen ik bij Zussie at (hele vieze zuurkoolschotel, maar dit terzijde en niet terzake doende), mij dan weer kond deed, ik begin meer en meer op een tante te lijken die haar leven achter de geraniums doorbrengt, niets meemaakt en alleen maar nerderig studiemateriaal over WordPress verzameld :mrgreen:

‘t Is maar goed dat 1 wereldberoemd nichtje niet alles van haar tantie weet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *