Notaris

Show all

Notaris

Mijn baas is vandaag benoemd tot notaris op de rechtbank. Dat gaat niet zomaar, daar moet een Koninklijk Besluit aan voorafgaan en het indienen van een businessplan.

Vroeger toen ik jong was, ging dat anders, een notaris ging dood of hield er mee op en men werd benoemd tot de opvolger, maar nu is dat anders. Iemand die notaris word dient een businessplan in en word uiteindelijk benoemd tot notaris.

Vandaag hebben wij dat gevierd met de beëidiging van mijn baas voor de rechter en met het drinken van een paar borrels in Amsterdam.
Het was erg gezellig en ik heb weer geleerd dat er een hoop carriere jagers op mijn werk zitten die alleen maar denken aan zijn of haar carriere en verder niet het interesseert om belangstelling te tonen.

Ik ben toch blij dat ik anders ben, ik ben een borrel wezen drinken omdat ik het fijn vond voor mijn baas dat hij nu eindelijk notaris is geworden en anders niet.
Dat het iets meer borrels waren dan noodzaak was doet niet terzake . De Witte biertjes smaakten lekker en ik heb weer een hoop lekkere mannen gezien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *