Schop onder mijn kont (2)

Show all

Schop onder mijn kont (2)

In dit logje schreef ik al dat ik een schop onder mijn kont nodig had, wel vandaag heb ik een sollicitatie de deur uitgedaan die mij op het lijf is geschreven. Model coördinator. Via collega S kreeg ik gisteren een seintje dat ze op een vacature bank iets had gezien waarbij ze gelijk aan mij moest denken.

De onzekerheid die er momenteel heerst is niet echt fijn,wij worden nergens van op de hoogte gehouden en moeten maar zien wat we (als ze een notaris kunnen vinden) terugkrijgen voor baas L. En daarbij komt ook nog eens dat een zekere collega zich overal tegenaan bemoeit, iets wat me ook mateloos irriteert. Schoenmaker blijf bij je leest, doe je eigen kunstje dan doe ik dat ook :mrgreen:

Wat zal het lachen zijn als ik eind december een leuke mededeling heb voor de collega’s, en wat zullen ze dan schrikken.

 

1 Comment

  1. *Marianne* schreef:

    Goed van je! Hoop voor je dat je uitgenodigd wordt voon de baan.

    P.S.: Ik kwam jullie logo bij mij op het werk tegen vorige week als sponsor voor een feest in Endhoven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *