Speciaal plekje

Show all

Speciaal plekje

In dit logje schreef ik dat ik op een speciaal plekje iemand had “gevonden” die mij lief vond, het werd nog erger, want niet lang daarna schreef hij dat hij mij luvde.

Ikzelf vind dat persoonlijk wat gek en raar, ik had hem wel gezien op een foto maar hij mij nog niet, maar toen ik vervolgens vroeg of hij een aardig of een eerlijk antwoord wilde op mijn zogenaamd SL telefoon heb ik even gewacht met antwoorden, dat beviel meneer kennelijk niet want het bleef ernstig stil nadat ik hem had aangegeven dat ik zijn bericht dat ie me luvde nogal raar en gek vond.

Niet getreurd echter, de andere kant van Lesbos luvt me ook en vind het heel fijn om te lezen dat ik er ook ooit komt te wonen, wat de andere kant echter niet weet is dat ik hem totaal niet meer serieus neem, maar dat ik het alleen handig vind dat de andere kant ook op Lesbos woont op de momenten dat ik er ook kan zijn.

Hoewel het dan wel weer grappig is om te vermelden dat de andere kant enigszins onzeker begint te worden, omdat ik kond werd gedaan van het feit dat ik dan wel een leuke Griek zou zoeken als ik er ging wonen. Toen ik echter schreef dat ik niet wilde zoeken maar de andere kant graag “wilde” was het weer helemaal goed en luvde hij mij nogmaals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *