Speciaal plekje (deel 2)

Show all

Speciaal plekje (deel 2)

Ik wil al een tijdje schrijven over een speciaal plekje op het net (zie ook dit logje en dit logje). Als bijna vanzelf ging het in mijn afgelopen Leermomenten toch een andere kant op, maar nu ga ik een nieuwe poging wagen, met het risico dat het weer de verkante keerd op gaat, maar dat moet dan maar.

Zoals al geschreven heb ik een gratis lidmaatschap mogen ontvangen van een speciaal plekje op het net, waarschijnlijk is dat omdat ik een vrouw ben (wellicht heeft mijn nickname er ook iets mee te maken), want de berichten die ik ontvang zijn bijna niet meer bij te houden. Gelukkig hebben we daar dan de mogelijkheid tot wat standaard antwoorden, dus dat scheelt een hoop gedoe en geknip en geplak.

Tótdat er 1 opviel tussen alle andere berichten, waarom dat was weet ik niet goed, maar het gebeurde wel. Het zóu ook kunnen dat er een zichtbare foto bij het profiel stond. Om maar te zeggen een helemaal niet verkeerde foto. Na 3 berichtjes uitgewisseld te hebben gaf ik hem mijn nummer van mijn slettebakken telefoon, wel zo veilig dacht ik, want die slettebakken telefoon laat ik altijd thuis liggen. Maar ‘s avonds ontspon zich elke keer een erg gezellige app gesprek, zo gezellig dat ik hem al na 3 dagen mijn gewone nummer heb gegeven, en mijn naam en mijn foto. Iets wat ik normaal gesproken bijna nooit doe, maar nu wel, wellicht ook door de mood waarin ik momenteel verkeer en wellicht omdat ik voel dat ik enige afleiding nodig heb, vanwege een aantal onbegrijpelijke berichten die ik van de andere kant van Lesbos mag ontvangen. Een ander mensch zou er soms onzeker van worden, maar ik vind het eigenlijk allemaal nogal grappig en sneu worden. Jammer voor de andere kant, maar het is zoals het is.

Ik vrees dat er nog wel een aantal onbegrijpelijke Leermomenten zullen worden gewijd aan de andere kant, maar nu gaat dit logje over dát wat ik al een paar dagen wilde schrijven. Hoe het verder gaat met dit speciale plekje? De tijd zal het leren, vooralsnog is het goede afleiding en vind hij dingen leuk die ik ook leuk vind kwam ik gisteren achter, wel zo makkelijk, want zijn moeder de vrouw houd er niet van en ik wel, dus dat biedt wat perspectieven voor aankomende events zeg maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *