To block or not to block (deel 2)

Show all

To block or not to block (deel 2)

In dit logje schreef ik dat de andere kant op Lesbos me kennelijk een paar uur geblokt had, maar dat ik al weer snel geünblokt was, omdat de andere kant mij “een lieverd” vind, waarbij ik dan weer denk, lieverd, hoezo lieverd? Ik ben helemaal niet lief, ik ben weer lekker op dreef, ik zit goed in mijn velletje en ben in een “mood” die eigenlijk niemand wil meemaken, maar het kán nog erger.

Iemand waarmee ik de laatste tijd regelmatig mee WhatsApp, omdat ik toch ergens mijn ei kwijt moet, en die mijn denkwijze begrijpt en er niets van vind, behalve dan dat zij mij -zeer gewaardeerd- af en toe een spiegel voorhoudt, omdat ik teveel word meegesleept in het gebeuren, kan mijn gezicht niet zien als ik haar WhatsApp, en vandaag ging het toch bijna mis, mede ómdat zij mijn gezicht niet kon zien.

Tegenwoordig heb je in WhatsApp de mogelijkheid om berichten te verwijderen, en ik had haar een bepaald bericht geforward van de andere kant, waarop zij dacht dat ik het tegen haar had, toen kickte mijn humor en ik heb ik het betreffende bericht verwijderd, maar toen ik thuis kwam, deed mijn telefoon niet precies meer wat ik wilde, dus heb ik het hele gebeuren opnieuw ingericht, waarop zij dacht dat ik haar -net als de andere kant mij dat gedaan had- geblokt had.

Als je via WhatsApp berichten stuurt kan je zien dat iemand je geblokt heeft doordat er dan maar 1 vinkje komt te staan, maar doordat ik druk bezig was om mijn telefoon opnieuw in te richten had ik WhatsApp nog niet geïnstalleerd, zodat het net leek of ik haar geblokt had op WhatsApp. Gelukkig is daar dan nog een belfunctie op de telefoon zodat je sommige dingen nog recht kan zetten. Maar tegelijkertijd blijkt door dit gebeuren wel dat als je iemands gezicht en uitdrukking niet kan zien, het heel snel verkeerd begrepen kan worden wat je schrijft.

Verder dient er eigenlijk wel vermeld te worden dat ik sommige dingen niet begrijp, maar dat die dingen ook maken dat ik “er” beter mee om kan gaan, wat dat “er” ook moge zijn, de toekomst zal het leren, en ik ben wel blij dat ik dat kan, want het ging even ietwat de verkante keerd (verkeerde kant op zijn Yogi’s)  uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *