Update nokia update

Show all

Update nokia update

In het vorige logje schreef ik al dat mijn nokia C7 een min of meer ongewilde update heeft moeten doorstaan van de zogenaamde door Nokia genoemde Bella update. Al mijn sms berichten en whats app berichten waren daarna verdwenen evenals heel veel instellingen van mijn neukia telefoon, edoch niet getreurd, vandaag de dag heb ik bijna alles weer op orde. Whatsapp werkt, de indeling van de foon is bijna weer zo zoals ik het wil, menig ander zou er gillend gek van geworden zijn. Maar ik ben een geek, ik krijg het altijd weer voor elkaar, behalve dan 1 ding op een blackberry, omdat ik die niet ken en vol enthousiasme op het scherm ga tikken, terwijl dat ding gewoon nog een qwerty toetsenbord heeft, men raakt snel gewend aan een aanraakscherm

Vanmorgen had ik ook nog in alle vroegte een “training” van aakaadee voor de zogenaamde “superusers”, waarvan sommige superusers mij dan weer verbaasden omdat diezelfde superusers regelmatig mijn hulp vragen voor dingen die de zogenaamde “superuser” niet zelf kan, edoch niet getreurd, de “cursus” was dusdanig debiel opgezet (men moet maar denken het is aakaadee) dat degenen die in de kamer zaten weinig tot niets hebben geleerd, omdat we niet zelf mochten pielen op een laptop, daar leer je mijns inziens toch nog altijd het meeste van.

Toen ik klaar was met de cursus stond er op mijn werkplek een “nieuwe” pc die dusdanig slecht was ingericht dat ik de halve middag bezig was met het herindelen van de pc zoals ik dat wilde, ‘t is dat ik zo snel van begrip ben (en ook thuis al werk met office 2010), anders zou ik gillend gek zijn geworden. Volgende week als heel aakaadee Amsterdam overgaat op Windows 7 en office 2010 voorzie ik al veel problemen, ik denk dat ik maar vrij ga vragen. :mrgreen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *