UWV

Show all

UWV

In dit moment schreef ik dat ik na 1 week geen werk meer heb, maar beter, want de notaris waar ik voor zou moeten werken heeft een aantal dingen gedaan die niet door de beugel kunnen en waarmee ik niet geassocieerd zou willen worden in de toekomst. Vandaag had ik -na 1,5 jaar- een zinvol- gesprek met een hele aardige mevrouw van het UWV, die mij kond deed van het feit dat de regels voor het volgen van een cursus net sinds een week of 3 versoepeld zijn, zodat ik voor een bedrag van € 1000,00 een cursus zou kunnen volgen die mij uitzicht biedt op een andere baan in een heel andere richting.

Ik ga het nog uitzoeken, maar ik denk er nu toch sterk over om een cursus te gaan volgen met uitzicht op werk in het ict gebeuren, eerst maar eens nadenken welke richting dat moet gaan worden, en wie weet is de rest van mijn werkzame leven toch nog de kant uit van de keuze die ik had gemaakt als ik 10 jaar later was geboren en/of als de pc 10 jaar eerder in mijn leven was gekomen.

Want wat ik wel zeker weet is -dat ik- als ik 10 of 15 jaar later was geboren nu zéker en met heel veel plezier een baan in de ict had gehad, waarbij het voor mij belangrijk zou zijn om mensen die niet zo handig met de pc zijn te kunnen helpen. Ik weet ook wel dat het allemaal snel gaat en ik niet alles kan bijhouden (dat kan ook bijna niet), maar ik denk ook dat ik dan nog de laatste jaren van mijn werkbare leven met veel plezier ga doorbrengen. Een carière ergens in ambieer ik niet, laat mij maar gewoon met plezier ergens werken, dat werkt voor mij veel beterder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *