Vakantie

Show all

Vakantie

De lang naar uitgekeken vakantie op Lesbos komt steeds dichterder bij en plots is de andere kant op Lesbos “wakker geworden uit zijn zomerslaap”. Ik word bedolven onder de nietszeggende emoticons en als ik eventjes niet reageer krijg ik een verongelukt vraagteken toegezonden.

Ik merk aan mezelf dat mij dit gaat irriteren, hoezo een vraagteken als ik even niet wil of kan reageren ?? De andere kant stuurt mij regelmatig emoticons dat ik stil moet zijn omdat moeder de vrouw in de buurt is, als ik dan uit mezelf even stil ben word dat niet begrepen? Ik kan daar met mijn hoofd niet zo goed bij.

Óf het komt omdat de andere kant onzeker is of ik nog wel “iets” zou willen (dat word mij momenteel regelmatig gevraagd) ik zou het niet weten, maar ik ben “bang” dat als deze vakantie voorbij is ik plots een “vriend in Nederland uit de hoge hoed tover en daar de andere kant kond van ga doen.

En verder heb ik echt gek gedaan, ik heb mijzelf ingeschreven op een 50+dating site, alwaar ik al weer in een deuk lig van de berichtjes die ik krijg. Het bericht “Alknaar kom jy weg veel gewerkt ik daar” schijnt te moeten betekenen dat iemand mij leuk vind, dus heb ik nu maar om de ontcijfercode gevraagd. Ik denk dat ik geen bericht meer zal ontvangen van deze meneer. Ik kan dat soort dingen nu eenmaal niet laten als iemand mij zulke onnozele berichten toestuurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *