Wandeldate

Show all

Wandeldate

Nog niet zo lang geleden schreef ik in dit logje dat mijn wandeldate door enige zaken beledigd was, maar kennelijk kan de wandeldate zichzelf niet “helpen”, want alras kreeg ik na wat verongelukte berichten weer een bericht hoe het met de patiënt ging via dat speciale plekje.

Nu voelde ik natuurlijk wel aan mijn water dat de wandeldate toch iets meer zag in ons “contact” en dácht dat ik -nadat ik had aangegeven dat ik met dit mooie wandelweer wel een wandelingetje wilde maken met de wandeldate-, wij weer zouden gaan zoenen (en andere dingen doen die ik niet wil en/of kan vermelden) omdat die toch niet gaan gebeuren.

Voorheen kon de wandeldate nooit iets, en dat vond ik niet erg, want de wandeldate wil maar steeds niet begrijpen, dat ik geen andere klik voel met de wandeldate dan ook daadwerkelijk tussen de middag een wandelingetje te maken met de wandeldate. Na de laatste wandeldate blijkt toch opeens dat de wandeldate de dingen iets anders ziet dan ik, hij wil zeer graag bij mij “langskomen” en kan plots ook op een zaterdag “langskomen”, maar na al die verongelukte berichten en hengelberichten ben ik een beetje klaar met de wandeldate.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *