Weekendje IJhorst (2)

Show all

Weekendje IJhorst (2)

Evenals vorig jaar, zijn vriendin A, W, Y en ik een weekendje weg geweest, iets wat we standaard 1 keer in het jaar doen (zie ook dit logje). Het was heerlijk weer, vorig jaar was het zelfs zo koud dat we op zaterdag naar Deventer wilden, maar ik het in eerste instantie niet aandurfde om te gaan rijden wegens gladheid.

Daar was dit weekend niets van te merken, we zijn weer naar Deventer gegaan (een hele leuke stad mag ik wel zeggen), en dit keer konden we op een terras zitten met een lekker glas wijn voor mij met veel ijs.

Evenals vorig jaar moesten we eerst boodschappen doen bij de plaatselijke supermarkt, en stiekem had ik me al een tijdje verheugd op de overheerlijke paasbroeder die ze daar verkopen. Vriendin W had aangeboden om ons dit jaar te rijden met de auto (ze heeft eenzelfde auto als ik maar wel wat nieuwerder dan die van mij) dus we wisten dat we de bagage die we allemaal mee moesten nemen er met enig gepas en gemeet er in kwijt konden.

Alleen de boodschappen waren weer een dingetje, die konden we niet meer kwijt, zodat vriendin A en ik met de boodschappen op schoot onze eindbestemming bereikten. We hebben -alweer- een enerverend weekend gehad, gelachen, geweend om de liedjes die ik -op verzoek- op mijn meegenomen Sonos speaker kon laten horen, we hebben vreselijk vals gespeeld met het Kees spel, wederom gedjengaad, geproost op het leven en op de dood.

Ik hoop dat we deze weekenden nog lang kunnen doen met zijn viertjes, ik blijf het bijzonder vinden dat we elkaar na zoveel jaren weer terug hebben “gevonden” én dat het zo goed blijft gaan tussen ons, hoewel we wel allemaal erg verschillend zijn, laten we elkaar in onze waarde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *