Werkmoment

Show all

Werkmoment

In dit logje schreef ik al dat ik een hekel heb aan liegen en bedriegen, vandaag zijn collega L en ik de discussie aangegaan met interimmer M over het niet op de hoogte houden van dingen die wel of niet staan te gebeuren op onze afdeling. Nu baas L weg is word er gezegd dat men hard bezig is met het zoeken naar een nieuwe baas, maar zoals ik al vanaf het begin in november “voorvoelde” zit er steeds meer aan te komen. Mensen van het bestuur vinden het niet nodig om ons op de hoogte te houden van de vorderingen, iets wat mij uitermate vreemd voorkomt, het gaat ons immers ook aan, maar ja, het aakaadee, waarbij men de ondersteuning beschouwt als fee burners c.q. wormvormige aanhangels die er niet toe doen. Wat men dan weer niet begrijpt is dat als de “wormpjes” er niet zijn er veel dingen niet zullen gaan gebeuren.

Collega L en ik vielen interimmer M in zekere mate aan, waarbij interimmer M zich in allerlei bochten probeerde te wringen om naar baas L te wijzen (deze was immers toch weg), edoch, collega L en ik hebben toch iets meer “vertrouwen” in baas L dat hij de waarheid zegt dan interimmer M die we al op een aantal leugens hebben betrapt.

Op een gegeven moment werd ze zelfs tot achter haar oren rood toen wij zeiden wat wij van het “niet” reilen en zeilen vonden. Zowel collega L als ik zijn niet op ons mondje gevallen, en hoewel ik het dan weer iets anders breng dan collega L dat doet, is onze boodschap dat men maar eerst eens met zijn degene die over zijn gebleven om de tafel te gaan zitten om uit te vinden hoe men wat wil, nu doet iedereen maar wat en moeten wij verplicht onthouden dat collega M het zus wil, terwijl wenende collega W “dat niet meer wil zien” (men kan het ook anders brengen nietwaar?).

Wat mij brengt op mijn PvA, hetwelk zal bestaan uit een zeer korte regel tot de hrm mevrouw, ik blijf beleefd, maar kom eerst maar eens met een oplossing/uitspraak wat er nu precies met de afdeling gaat gebeuren voordat ik moeite ga doen om te bedenken hoe ik mijn “kennis” aan mijn andere collega’s over ga brengen, ik denk dat hrm en de dames niet zo blij zijn met de aanstaande mail :mrgreen:

Maar gezien mijn beoordeling kan me dat steeds minder schelen, zeker nu baas L van alles beticht wordt, dat is nog het ergste, de beste man is er niet meer om zich te verdedigen, dan is het wel gemakkelijk om de schuld in zijn schoenen te schuiven.:roll:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *