WhatsApp profiel

Show all

WhatsApp profiel

Ik vind het leuk om op mijn WhatsApp profiel bijna elke dag een andere Rumag quote te laten zien, en omdat de andere kant gisteren reageerde op mijn quote

(kennelijk vond hij zichzelf wel in dit profiel passen), heb ik vandaag maar deze gedaan.

Nu wil het geval dat de andere kant geen haar meer op zijn hoofd heeft (en elke dag een petje opzet, omdat hij dat kennelijk een dingetje vind), maar ook vanmiddag kreeg ik weer een onbegrijpelijke emoticon toegezonden, waarop ik éérst dus mijn profielfoto ging wijzigen, en hem vervolgens een even onbegrijpelijke sticker toezond, die gelezen is, (er staan 2 blauwe vinkjes achter het bericht), én ik kan zijn profielfoto nog zien, dus ik ben tot op heden nog niet geblokt.

Het zal me echter niets verbazen als dit al weer snel gaat gebeuren, want toen de andere kant appte of ik al uitkeek naar de zomer, appte ik terug dat ik niet onaardig wilde doen, maar altíjd uitkijk naar de zomer, zeker nu het hier zo verrekte koud is. Toen ik vervolgens ook nog appte dat ik hoopte dat hij niet in de gevangenis op Lesbos zou belanden als ik er net was (kennelijk is hij aangehouden met/zonder helm op in Griekenland (en hoewel alle Grieken zonder helm op een scooter/motor rijden) is hij aangehouden en moest zijn rijbewijs inleveren), kreeg ik 12 appjes achter elkaar van de andere kant (waarvan ik de inhoud niet wil delen op mijn leermomenten),maar waar ik tot slot één (eigenlijk waren het er meer) emoticons toegezonden kreeg dat ik stil moest zijn, en dat doe ik dus ook altijd lief.

Ik hoop niet dat de andere kant vanavond gaat appen, want dan ga ik met vriendin A, vriendin W en vriendin Y het leven vieren, omdat de vader van vriendin A is overleden en vriendin W en Y ook hun 56-/55jes willen vieren. Vreugde en verdriet gaan vaak naast elkaar. Ik denk dat ik mijn telefoon maar uit ga zetten (het geluid), want ik wil niet afgeleid worden door appjes van de andere kant met onbegrijpelijke emoticons en/of naar aandacht hengelde appjes of ik “het” nog wel zie zitten, wat dat “het” dan ook weze mogen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *