Y moment

Show all

Y moment

In dit logje schreef ik in november 2009 dat ik het wel eens leuk zou vinden als de aardige visite zou kunnen blijven slapen. In dit logje schreef ik dat ik vorige week een vreemd smsjes kreeg van de aardige visite dat de aardige visite elders woont en iets over schijnt te zijn.

Nu ben ik best nieuwsgierig naar die verwikkelingen, ware het niet dat de aardige visite gisteren prangend wilde dat ik langs zou komen, daar waar hij woont. Nu had ik ten eerste een borrel op en ten tweede wegens enige aanstaande alfabet momenten nog wel het fatsoen om dat niet te doen.  Ik was vroegâh best een barrel, maar merk nu gewoon dat ik sommige dingen gewoon niet meer vind kunnen.

Zojuist krijg ik weer een smsje van de aardige visite of het vanavond uit komt, maar ook nu denk ik, neen, ik wil best horen waarom het is dat de aardige visite opeens elders woont, maar gezien er zeer binnenkort enige aanstaande alfabet momenten op stapel staan is dit niet het moment dat de aardige visite wenst “langs te komen”. Ik word nog netjes op mijn leeftijd.

En bovendien vind ik de zeer binnenkort aanstaande alfabet momenten net even belangrijker dan de aardige visite die mij gaat uitleggen waarom de aardige visite elders woont en iets over schijnt te zijn. 😳

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *